ATT SCHOORSTEENTECHNIEK

RECENSIES

Wat zeggen klanten over ons.

Strong Testimonials form submission spinner.

Verplicht veld

rating fields

Slecht, geven niet thuis

Slechte ervaring!! De schoorsteenkop zou gerepareerd worden inclusief herstel voegwerk. Dat laatste is helemaal niet gedaan. Meerdere keren contact opgenomen maar wordt niet op gereageerd. Geven dus niet thuis..

Saritha

Super

Gewoon fijne mensen, die hun werk goed en zorgvuldig doen.

Prijs is ook netjes. Je kunt ook pinnen.

Ik beveel ATT van harte aan om uw schoorsteen te laten vegen.

Groetjes van Mirjam

Mirjam Docter

Onbereikbaar

Probeer al maanden afspraak te plannen, gaat zeer moeizaam, telefonisch erg slecht bereikbaar. Bellen ook niet terug.

Reijnders

Prima

Keurig werk geleverd, goed afgeplakt, daarna netjes schoongemaakt en er vriendelijk. Arthur, je heb er een vaste klant bij!

Ronald Nieuwenhuis
Prive

Contact

Ik probeer sinds december vorig jaar een afspraak te maken, maar ik word niet terug gebeld. Er is al iemsnd langs geweest om te kijken wat er precies gedaan moet worden, daarna heb ik geen contact meer kunnen leggen. Als ik zelf bel krijg ik het antwoord apparaat. Bestaat het bedrijf nog? Ik hoop het wel en dat er een afspraak gemaakt kan worden.

Irene Van Vonno
0

Supernetjes!

Arthur is een vakman! Werkt super netjes en maakt ondertussen een gezellig praatje.

Randi van Dam
0

Geweldig

Wij hadden wat problemen met onze gas sfeerhaard en ondanks dat het in de avond was heeft Arthur vanuit zijn huis alle stappen met ons doorlopen om samen het probleem op te lossen. Dat lukte en wij waren/zijn heel erg blij. Super service, kom daar nog maar eens om!

Hugo

Top!

Tweede jaar op rij dat Arthur bij ons is geweest.
Super tevreden. Hij laat alles weer netjes achter, geeft advies waar nodig en is verder ook nog eens gezellig! Volgend jaar weer.

Jamie Mank

Beste schoorsteenveger

Super geveegd weer, en altijd goed en netjes !
geeft een veilig gevoel

Bob Kool

Altijd goed!

Altijd tevreden. Vriendelijk, netjes, punctueel en grondig.

Kim Listing Weber

Goed

Arthur werkt echt netjes. Plakt alles netjes af rondom de kachel. Roet wordt netjes verpakt en weggegooid. Maar het belangrijkste is dat de schoorsteen grondig geborsteld wordt. Een aanrader!

Steven Koestal

Bedankt heren

Super dank heren voor het schonen van ventilatie systeem. De buren zijn ook heel erg blij met de manier van werken. Er wordt rustig en netjes gewerkt ipv haastig/slordig. Tot ziens heren.

Ashna/Vidhya

goede vent

Arthur plakte eerst alles keurig af. Alle aansluitingen van pijp op pijp en van pijp naar kachel en alle kacheldeurtjes kieren werden met kranten zorgvuldig dichtgeplakt. Ik vond het eigenlijk wat overdreven, maar toen hij de pijp ging vegen en er toch wat roet door het lucht-inlaatkanaal van de kachel de kamer inkwam, en op de vloer terechtkwam ging hij na het vegen direct in de weer met zijn stofzuiger en ruimde alles keurig op. Kortom deze man heeft een hele goede instelling, niet zo een instelling van ’tijd is geld’ maar juist een van ‘kwaliteit leveren ook al kost het meer tijd’. Helemaal top!

Frans van Schoonhoven

Welkom

Bedankt voor het achterlaten van een recensie op ATT Schoorsteentechniek.

Let op: berichten die spam en/of vreemd taalgebruik bevatten worden direct verwijderd.

Arthur
ATT Schoorsteentechniek
Call Now Button